Miért van az Y-hídnál lift, ha soha be sem üzemelték? – videó

Megosztás

A híd biciklis szárnyát nyáron betontömbökkel zárták le mindkét oldalon, de a beton legalább elkerült azóta onnan. De akkor mi a helyzet a lifttel, amit lezártak, sőt, igazából soha nem is üzemelt? Akkor minek építették?

A miskolciak között beszédtéma az Y-híd érdekes kivitelezése. Bár sokak szerint maga az “eredeti”, gépjárműveknek épült hídrész sem lett egy telitalálat, ám a biciklis szakasznál végképp sok lenne a tennivaló. Egyáltalán akarja a kivitelező, hogy például a lift működjön? Még nyáron készült erről egy videó, amikor a bicikliutat hatalmas betontömbökkel zárták el.

Y-híd biciklis szárnya betontömbökkel lezárva és a liftek kikapcsolva – Miskolc – Martin-kertváros

Kérem kommentben írja meg aki tudja, miért nem került átadásra. 2023 július

Szerencsére a betontömbök azóta elkerültek onnan, a lift azonban az átadás óta folyamatosan üzemen kívül, kikapcsolva. Egyáltalán szeretnék, hogy az valamikor is üzemeljen? A hozzászólók között akadt olyan, aki szerint “fideszes beruházás, belefért a lift. Jó indok volt hogy miért került annyiba”.

Más úgy gondolta, hogy az csak az átadáshoz kellett, mert jól mutatott akkor. De üzemelni nem üzemel és nem is fog. Nekünk mi erről a véleményünk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek